Oproep getuigen voor dodelijk ongeluk in Dronten

10 maanden geleden gepubliceerd

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeluk op de Hanzeweg in Dronten, dat plaatsvond op zaterdag 7 oktober 2023. Het onderzoeksteam verkeer (OTV) is belast met het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

De gebeurtenissen

Rond 17:00 uur reed een camperbus met twee inzittenden op de Hanzeweg. Uit de tegenovergestelde richting kwam een vrachtwagen. Om nog onbekende redenen kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Een 61-jarige vrouw uit Amersfoort, die in de camperbus zat, raakte ernstig gewond en is later aan haar verwondingen overleden. De 61-jarige bestuurder van de camperbus liep verwondingen op, maar is aanspreekbaar. De 20-jarige vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Oproep tot getuigen

Om de exacte omstandigheden van het ongeval te kunnen vaststellen, is de politie op zoek naar getuigen. Als je op de Hanzeweg was op het moment van het ongeluk of als je camerabeelden hebt, wordt je verzocht om contact op te nemen.

De politie roept ook specifiek getuigen op die op de bewuste zaterdagmiddag op de Hanzeweg bij de kruising Ketelweg/Hondweg waren. Elke informatie kan waardevol zijn voor het onderzoek.

Contactinformatie

Als je informatie hebt over dit incident, kun je contact opnemen via het tipformulier. Wil je liever anoniem blijven, dan kun je ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem.