Explosie in Dronten: politie zoekt getuigen en camerabeelden

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

In de nacht van vrijdag 15 maart op zaterdag 16 maart heeft er een explosie plaatsgevonden nabij een woning aan De Oeverloper in Dronten. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Omschrijving

Omstreeks 01:00 uur was er een harde knal te horen in de omgeving van de woning. De explosie vond plaats in de achtertuin en heeft schade veroorzaakt aan de achterzijde van de woning. Er zijn geen gewonden gevallen. Het Team Explosieven Verkenning van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien voor of net na de explosie. Daarnaast wordt er gezocht naar camerabeelden waarop mogelijk verdachte situaties te zien zijn in de uren voor of na de explosie. Ook als je informatie hebt over de mogelijke dader(s), wordt je verzocht deze informatie te delen.

Anoniem tippen

Voor mensen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om tips door te geven via Meld Misdaad Anoniem.

Open vragen

Wie weet wie er achter de explosie zit? Wie heeft iets gezien of wie heeft camerabeelden? De politie hoopt met de hulp van getuigen en camerabeelden meer duidelijkheid te krijgen over deze zaak.