80's 90's Party XL met DJ Gerard Ekdom in De Meerpaal, Dronten

5 maanden geleden gepubliceerd

In De Meerpaal in Dronten wordt een gloednieuw evenement georganiseerd: de 80’s 90’s Party XL. Het feest vindt plaats op zaterdag 25 mei op het binnenplein van De Meerpaal.

Muzikale line-up

Het evenement wordt muzikaal ondersteund door verschillende DJ’s en artiesten. Onder hen is DJ Gerard Ekdom, een van de meest geliefde radio-DJ’s van Nederland, die tijdens het feest hits uit de jaren tachtig en negentig zal draaien.

Voordat DJ Gerard Ekdom zijn set begint, zal de avond worden ingeluid met een exclusief concert van de legendarische band The Time Bandits. Deze band, bekend om hun hits uit de jaren tachtig zoals ‘I’m Specialized in You’, ‘The Man with the Golden Voice’ en ‘Only Shooting Love’, is een passende start voor een nacht vol muzikale nostalgie.

Feestlocatie

Het binnenplein van De Meerpaal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware feesttempel. Dit is niet de eerste keer dat het plein wordt gebruikt voor grote evenementen, zoals het eerder uitverkochte Pleinfest en het Hollandse Hits Feestival.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de 80’s 90’s Party XL start op 1 maart. Kaarten kunnen worden aangeschaft bij de kassa op het Serviceplein en via de website van De Meerpaal. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en dans mee op de grootste hits uit de jaren tachtig en negentig.